Verkoopstyling - Werkwijze

Verkoopstyling is het creëren van meer ruimte, het neutraliseren, het geven van tips om spullen op te ruimen, meubels te plaatsen of te verplaatsen.

Sfeer te creëren door het geven van de juiste kleuradviezen, het gebruik van de juiste verlichting en de juiste accessoires.

Online Foto Consult:
U stuurt maximaal 10 digitale foto’s van de huidige situatie en u ontvangt per e-mail een beknopt verkoopstylingadvies retour.

Basis Consult:
Een Basis Consult duurt 2,5 tot 3 uur. Na een rondleiding met u, bekijkt de verkoopstylist uitgebreid het huis en de tuin, stelt de diagnose per ruimte en fotografeert en noteert alle aandachtspunten. Na afloop geven wij u direct mondeling tips en adviezen. U kunt met deze adviezen zelf aan de slag of geeft Abeo Homestyling opdracht deze uit te voeren.

Basis Consult Extra:
Het is mogelijk een uitgebreide rapportage met adviezen te ontvangen. Abeo Homestyling hanteert dezelfde werkwijze als bij het Basis Consult, als extra worden alle adviezen en tips schriftelijk voor u opgesteld.

Compleet Consult:
U kunt alles geheel of gedeeltelijk uit handen geven, Abeo Homestyling zorgt er dan voor dat uw woning helemaal verkoopklaar wordt gemaakt.

Personal shopping:
Abeo Homestyling begeleidt en/of helpt u bij het aankopen van accessoires, meubelen, wand- raam- en vloerbekleding, voor de verkoopstyling.

Een combinatie van bovenstaande diensten is uiteraard ook mogelijk.
Vooraf wordt er een budget met u afgesproken, afhankelijk van de diensten waarvan u gebruik wenst te maken. Zelfs een kleine investering kan uiteindelijk geld opleveren!